0618 / 20092 lap16@abv.bg

Пациенти, отзиви, коментари

Тук можете да споделите опита си като наши пациенти, да зададете въпрос или да напишете коментар по някоя от темите.

3 thoughts on “Пациенти, отзиви, коментари”

 1. Анна каза:

  Текст на съобщението:
  Благодарна съм, че успях да намеря фирмата Ви!
  Имате персонал който разбира от работата си.
  Благодаря Професоре за диагнозата и за качествени стелки. Както знаете не първа година ги нося и за 2 или 3ти път идвам да си правя стелките. Резултат има, забелязах го още на първата седмица от носенето на стелките. Походката ми е права и когато съм със стелките вървя бързо.
  Благодаря и за вниманието, и за качествената работа.

 2. Соня каза:

  Здравейте,
  За първи път се запознахме с проф. Дюкенджиев не в кабинета на специалиста, а по стечение на обстоятелствата: в реалния живот.
  Макар и да имах някои наблюдения относно походката си, към онзи момент не се бях замисляла по повод на това, че може да се направи нещо по този въпрос.
  Благодаря на екипа, защото бяхте търпеливи, както по време на анализа, така и по-късно при краткото разясняване на някои „технически“ особености.
  Аз лично харесах подхода Ви да ми обясните, защото това ми позволи да си „спомня“ и някои мои стари наблюдения относно състоянието ми, които допълниха цялостната картина на анализа в моя конкретен случай.
  Благодаря за вниманието и грижата. Запазете професионалното и добросъвестно отношение към клиента!
  Сърдечни поздрави!

 3. РУМЯНА ДОБРЕВА каза:

  Да това е Боян,който е болен от ДЦП. От две години растежа му спря.Започна да се изкривява гръбначният му стълб.Лявата половина на тялото му е доста по развита от дясната.Движи се трудно и с чужда помощ.Има нарушения във вестибуларният апарат.
  От осем месеца Боян учи уроците си след обяд и спи нощем с ортезите на проф.Дюкенджиев. Всеки ден без изключение ходи на пътеката с умната ортезна система по 2-3 часа.Резултатът е поразителен .За осем месеца Боян порастна с 5см.Походката му се подобри,започна по малко да пада,т.е има подобрение и във вестибуларният апарат.
  Боян има голям напредък и в интелектуалното си развитие.Тази година завърши четвърти клас с отличен успех.Носител е на престижни награди.
  Професор Дюкенджиев ,доцент Дюкенджиева и милата им дъщеря Аня са взели Боян под майчинското си крило и твърдо обещават да му помогнат да подобри още състоянието си и да стане достоен наследник на професора!
  От името на Боян и цялото наше семейство едно огромно БЛАГОДАРЯ СЪРДЕЧНИ ХОРА!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.